Website vernieuwd

Zoals iedereen heeft kunnen zien heeft de site in de afgelopen periode in kwaliteit ingeboet en is met name de voorpagina rommelig geworden. Door een aantal gelijktijdige updates was er een ook probleem ontstaan met foto’s en de vraagbaak, waar we door een iets andere opzet die pagina’s weer werkend hebben.

In de afgelopen twee maanden is er hard gewerkt aan een oplossing, maar niet alleen gericht op de website. We hebben gekozen voor een nieuw platform waar we een geintegreerde boekhouding, ledenadministratie en website hebben . Mutaties hoeven dus niet meer per mail doorgegeven te worden, maar kunnen rechtstreeks gewijzigd worden door de gebruiker.
Ook de komst van de nieuwe privacy wetgeving heeft de zaken versneld en volledig nieuwe inrichting van wbsite, samen met SSL verbinding, biedt nog meer security dan we hadden. Hard nodig als je de ledenadministratie centraal via het web wil gaan regelen.

We verwachten jullie begin maart te kunnen informeren over de overgang en op welke wijze wij dat gaan implementeren. Hoe dan ook wij willen graag van alle leden, met name die leden die niet een inlogcode hebben op de huidige website, hun huidige mailadres hebben om jullie te kunnen bereiken.
Dus graag je huidige mailadres (update) sturen naar de ledenadministratie

De nieuwe website is volledig schaalbaar van mobiel, ipad tot desktop en bevat weer meer informatie over ons geliefde merk. Ook is er naast het Engelse Pistonheads-forum een Nederlandstalig forum toegevoegd, voor en door de leden van de TVR Car Club Holland

wij houden jullie op de hoogte,

dick Westerveld