Schotland: nog 2 slots !

SCHOTLAND 2017

Beste clubleden,
Zoals jullie de laatste jaren in de verschillende Sprintjes hebben kunnen lezen gaan we elk jaar met groep TVR rijders naar Schotland om een weekje te genieten van de Schotse wegen waar het heerlijk rijden is met je TVR. De groep bestaat meestal uit 20/25 TVR’s met af en toe een vreemde eend in bijt in de vorm van een auto van Duitse of Italiaanse makelij. De week staat verder in het teken van een stuk gezelligheid en praten over auto’s.

De 2017 editie, “The Drivers Edition” wordt onze 21ste reis en nu wil het toeval dat er nog 2 plaatsen over zijn om mee te gaan met deze trip. We gaan dit jaar helemaal naar het Noorden waar de beste en mooiste wegen zijn. De 1e stop is echter in Edinburgh waar we een bezoek brengen aan de Edinburgh Tattoo. Deze kaarten heb ik vooraf moeten bestellen en voor de2 vacante plaatsen heb ik nog geen kaarten aangevraagd. Dus mocht je meewillen laat snel wat van je horen zodat ik nog kaarten kan proberen te bestellen.
Na Edinburgh rijden we door naar Ullapool waar we in net noorden een tweetal prachtige rondritten gaan maken. Hierna zakken we weer af naar het zuiden voor de laatste overnachting op weg naar de boot.

De reisdata zijn:
Vertrek IJmuiden; woensdag 23 augustus 2017
Vertrek Newcastle; dinsdag 29 augustus 2017

De reissom is 823 euro p/p. op basis van een 2 persoonsbinnenhut met stapelbedden ( B2)
Tegen kleine meerprijs is een hut met benedenbedden ( A2) ook mogelijk, mits nog beschikbaar.
In de prijs is inbegrepen, ferry, inclusief hut en maaltijdenpakket en 5 hotelovernachtingen op basis van Diner, Bed and Breakfast.
Het enige wat jezelf nog moet betalen zijn de versnaperingen voor de inwendige mens en de brandstof voor je auto.
Gezien de huidige stand van de pond kan de reis nog wat goedkoper uitvallen.

Opgeven bij Hans Daalhuisen via hamada@planet.nl
Voor nadere info kan je ook altijd even bellen 06-24591855.