Registreren

ALLES OVER REGISTREREN EN INLOGGEN OP DEZE SITE VOOR LEDEN VAN DE TVR CAR CLUB HOLLAND.

Veel informatie op deze site is beschikbaar voor iedereen. Voor sommige onderdelen moet echter ingelogd worden, bijvoorbeeld voor “mijn TVR” , de vraagbaak en natuurlijk ook de ledenlijst. Om deze reden is het nodig dat de leden van de TVR Car Club Holland zich registreren voor toegang tot het besloten gedeelte van de website.

Hoe kan je toegang verkrijgen tot deze website?
Alle leden waarvan wij een email adres hebben krijgen instructies hoe te registreren en vervolgens in te loggen op de nieuwe website. Als je geen uitnodiging hebt gekregen per email om toegang te krijgen tot de website zal je met het komende Sprintje informatie krijgen. Helaas hebben we nu nog niet van alle leden een correct mailadres, maar het Sprintje wordt door alle leden ontvangen.
Wij hebben gekozen voor deze opzet om iedereen de mogelijkheid te bieden zelf je toegangsnaam (als deze nog beschikbaar is) en wachtwoord kiezen. Per registratie wordt gecontroleerd of je daadwerkelijk lid bent. Het is dus niet mogelijk voor deze site te registreren, tenzij je lid van de TVR Car Club bent. Als je geen lid bent kan je dat worden door het aanmeldformulier in te vullen in het menu “de club/lidmaatschap”.

Tevens worden er tijdens het inschrijven een aantal gegevens gevraagd die zeer behulpzaam kunnen zijn om TVR eigenaren in de regio te kunnen vinden. Daarom vragen we iedereen om de provincie waar je woont in te vullen en ook aan geven van welke serie(s) je een auto hebt.
Een relevante vraag in het profiel is of je de nieuwsbrief wil ontvangen. Het spreekt voort zich dat het dan wel belangrijk is dat je mail-adres nu maar ook in de toekomst klopt en daar moet je zelf voor zorgen!

Als je eenmaal bent geregistreerd kan je inloggen met je username of je email-adres en natuurlijk je wachtwoord en we rekenen erop dat je je gegevens up-to-date houdt!

Wij wensen je veel plezier toe met de vernieuwde website van de TVR Car Club Holland!