Foto’s, video en verslagen

Foto'sVideoInstagramFacebook
Beste TVR liefhebber,  

instagramNaast de meer gestructureerde fotoverslagen van de evenementen op de fotopagina, is een actueel aanbod van spontane foto's een toegevoegde waarde voor de site. Wij hebben een account aangemaakt tvrcarclubholland met wachtwoord sagaris.  Maar Instagram staat niet meerdere gebruikers op één account toe.

Heb je geen Instagram account maak er dan één aan met deze account en ga ermee experimenteren. Met ruim driehonderd leden verwachten we regelmatig nieuwe foto's van bijzondere situaties! Om foto's te kunnen uploaden naar een tweede account (zoals tvrcarclubholland) als je al een account hebt zijn er handige apps beschikbaar voor de smarphone. Voor de Iphone is dat FOTOGRAMME en voor Android is dat INSTWOGRAM. Met deze apps kan je makkelijk schakelen tussen twee accounts en foto's uploaden naar deze account. Stel in op de TVR account als je in de buurt bent van een happening of je spot gewoon een bijzondere TVR en je upload de foto later naar onze account.
drink_facebook Er zijn nog een aantal TVR gerelateerde Facebook pagina's  die we jullie niet willen onthouden n.l. onze eigen TVR Car Club Holland  en Blackpool a/d Rijn en een buitenlandse  TVR Facebook page