Ford V6 Cosworth 24V motor voor S series of wedge

Aanbod : Ford V6 Cosworth 24V motor voor S series of wedge

Onderdeel

Deze motoren zijn veel gezocht, omdat ze op eenvoudige wijze het vermogen van een V6 TVR boven de 200pk brengen, zie diverse threads op pistonheads. De 24V Cosworth is gebaseerd op de normale 2.9 motor in de S series, dus past zonder problemen op de versnellingsbak en motorsteunen van je TVR. Ik had hem willen inbouwen in mijn S2, maar ik heb de auto inmiddels verkocht voor een ander projekt.
Complete set voor inbouw in een TVR: complete motor op bok, vliegwiel voor de T9 versnellingsbak in je TVR, een set snelle BOB nokkenassen, dynamo, compleet injectiesysteem met ECU en EDIS, en een injectie draadboom met de juiste stekkerverbinding naar de originele TVR S2 kabelboom: plug&play zonder te knippen in je TVR kabelboom.
Ik heb de motor ongetest gekocht uit een auto die 181.000 KM gelopen had. De motor kan ingebouwd worden ‘as is’, al is een revisie aan te raden. De (niet meer leverbare) klepdekselpakkingen en kettingspanner zitten er al bij. lagerschalen en zuigerveren zijn nog gewoon leverbaar.
Voor meer informatie bel Ronald op
06-51158862 of per mail:
Email Us