CM 2018 gaat niet door!

Beste leden,

Afgelopen jaar werd voor de 36ste keer de Continental Meeting op het circuit van Zolder georganiseerd. Een zeer geslaagde dag volgens de deelnemers: mooi weer, scherpe tijden, weinig schades, hier en daar een gebutst ego omdat een TVR wel veel, maar niet alles kan.
Voor de organisatoren (Wim Wielaard en het gehele team) én deelnemers een zeer geslaagde dag met weinig problemen en veel enthousiaste deelnemers die beloofden in 2018 weer terug te komen. Eén ding viel tegen: het aantal inschrijvingen, met name vanuit de TVR club Holland. Minder dan 20 full program deelnemers uit Nederland, hetgeen een bevestiging was van een reeds ingezette trend over de laatste jaren. De overige deelnemers waren afkomstig uit België, Duitsland en Engeland.
Vanwege het lage aantal full program deelnemers liepen de verliezen dan ook flink op. Het circuit vier weken van te voren annuleren is geen optie, anders hadden we dat misschien wel gedaan, met alle gevolgen van dien.

We moesten dus door, met een stevig verlies als gevolg. Een verlies wat het organiseren van een volgende Continental Meeting niet langer rechtvaardigt. In goed overleg met het organiserende comité is dan ook besloten de Continental Meeting 2018 niet te organiseren. Of er een 2019 editie komt weet wij niet. Voor wat het eventueel organiseren daarvan betreft: dat zal iemand anders moeten gaan doen.
Wim Wielaard heeft jaren lang samen met Marieke, Emile, Erwin en Matthijs altijd met veel plezier de CM georganiseerd. Aan alle vrijwilligers: nogmaals bedankt voor de inzet, zonder jullie was het niet gelukt!

Het bestuur zal het besluit op de komende ledenvergadering op 4 februari a.s. verder toelichten. In deze vergadering zullen we overleggen welke alternatieven er mogelijk voorhanden zijn om onze auto’s buiten de openbare weg toch nog de sporen te kunnen geven.

Vriendelijke groet,
Dick Westerveld
namens het bestuur van de TVR Car Club Holland