Kalender

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Best of British

24 September 2017 @ 11:00 - 17:00

Op zondag 24 september 2017 vindt de vierde editie van het evenement “Best of British” plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door Classic Park Festivals. Best of British is gericht op de liefhebber en/of eigenaar van een klassieke of exclusieve auto van Engelse makelij. Op de locatie van Classic Park kunt u genieten van vele Britse merken in alle uitvoeringen.
Door de aanwezigheid van diverse standhouders, live muziek en traditionele gerechten is Classic Park op 24 september in Britse sferen.
Mocht u niet beschikken over een Britse auto dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. U kunt dan gratis parkeren op de bezoekersparkeerplaats.

Clubs

Autoclubs zijn van harte welkom tijdens onze festivals. Meld je van tevoren aan als club en Classic Park zorgt ervoor dat er een plaats op het terrein gereserveerd wordt. Je club aanmelden kan via festivals@classicpark.nl. je kunt tot uiterlijk één week van tevoren aangeven hoeveel plaatsen wij moeten reserveren. Mocht je als club willen participeren tijdens het festival (bijvoorbeeld met speciale auto’s, tijdlijn of een clubstand) stuur dan een mail naar festivals@classicpark.nl of bel +31 (0)411 60 5000 en vraag naar Olaf van Kuijlenburg.

Details

Date:
24 September 2017
Time:
11:00 - 17:00
Event Category:
Website:
http://www.classicpark.nl/event/58/best-of-british

Venue

Classic Park
Koppenhoefstraat 14
Boxtel, Brabant 5283 VK
+ Google Map